Register Strateeg

EIFA

Hoe kan de Register Strateeg u helpen met uw bedrijf?

De Register Strateeg™ (internationaal: Chartered Strategist®) is zelf ondernemer en is opgeleid en toegerust om zonder vooroordelen naar u te luisteren. Hij/zij begrijpt als geen ander uw dilemma om dag in dag uit uw bedrijf draaiend te houden maar tegelijk ook tijd te maken voor het (door)ontwikkelen en te groeien. De Register Strateeg™ bekijkt uw business met een breder aandachtsveld dan een financieel adviseur of accountant.

Met de Register Strateeg™ weet u vooraf wie u in huis haalt, want de Register Strateeg™ is conform Europese regelgeving door EIFA® gecertificeerd. Register Strateeg™ is een beschermde titel en kwaliteitskeurmerk, waardoor u weet dat u met een ervaren en kundige managementadviseur van doen hebt.

Certificatie door EIFA®   U kunt mij vinden in het Register.                                        

EIFA® is een onafhankelijke Nederlandse certificatie-instelling. Voor dit kwaliteitskeurmerk Register Strateeg™ heeft EIFA® op basis van de Europese normering NEN-EN-ISO/IEC 17024 accreditatie-eisen en een kwalificatieprogramma opgesteld. Een jaarlijkse toetsing vormt onderdeel van de certificatie. Register Strategen zijn gehouden aan een vastgelegde ethische code.

Integrale aanpak

De Register Strateeg™ onderscheidt zich door een onconventionele aanpak, want wie doet wat anderen doen, krijgt vergelijkbare resultaten. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van traditionele en standaard blauwdrukken. Er wordt gewerkt met grondige analyses, middels een unieke en bewezen methodiek die veel verder gaat dan andere methodieken (Strategic Support Program). Er worden geen aannames gedaan maar gewerkt op basis van echte gegevens, want ’meten is weten‘ is één van de kenmerken van de Register Strateeg™.

Spreekt dit u aan?

Bent u benieuwd wat de Register Strateeg™ voor u en uw onderneming kan betekenen? Bent u bereid om één tot anderhalf uur van uw tijd te investeren in de (door)ontwikkeling, de groei en bloei van uw onderneming? Vraag dan een gesprek met de Register Strateeg™ aan, verhelderend, vrijblijvend en zonder kosten.