Strategic Support Program

Morgen begint vandaag!

U bent ondernemer, werkt hard en wordt bijna de hele dag in beslag genomen door allerlei zaken als personeel, wet- en regelgeving, concurrentie en nog veel meer. Op zich is dat goed en belangrijk, er moet immers geld verdiend worden, maar het komt erop neer dat u hoofdzakelijk bezig bent met ‘vandaag’. Het gevolg is dat u weinig tot geen tijd heeft voor de aantrekkelijke en belangrijke kanten van het ondernemerschap: toekomstgericht denken, strategie bepalen en uw onderneming verder ontwikkelen. Als geen ander weet u dat stilstand achteruitgang betekent, maar u komt helaas niet toe aan ‘morgen’. De Register Strateeg™ maakt met u een plan en begeleidt u bij de uitvoering om deze situatie te veranderen en uw bedrijf te laten groeien.

Het Strategic Support Program (SSP)™

Het Strategic Support Program™ is een programma dat ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf praktisch ondersteunt bij het realiseren van hun doelstellingen, zowel op het persoonlijke als op het zakelijke vlak. Binnen het programma komen alle aspecten aan de orde die ondernemers in hun dagelijkse praktijk tegenkomen. Daarbij kunt u denken aan:

Accountmanagement, Administratie, Bedrijfsbeëindiging, Bedrijfsproces, Besparingen, Contracten, CRM, Export, Financiën, Franchise, Groei, Huisvesting, Import, Inkoop, Internet, Klantgericht werken, Kostenbesparingen, Lean, Logistiek, Marketing, Milieu, Outsourcing, Overnames, Pensioen, Personeel, Productie, Reclame, Re-engineering, Reorganisaties,  R&D, Strategisch Plan, Subsidies en Verkoop.

Daarbij wordt een integrale aanpak gehanteerd: want al deze aspecten grijpen binnen een MKB-onderneming nu eenmaal in elkaar. De problemen die ‘nu’ spelen worden aangepakt. Tegelijkertijd wordt – samen met de ondernemer – een strategisch plan voor de toekomst uitgezet. De toekomst van uw onderneming begint immers vandaag. Het programma wordt specifiek afgestemd op uw behoeften, want elke onderneming en elke ondernemer is immers uniek.

De Register Strateeg (Chartered Strategist) helpt u meer omzet en winst te genereren!Het SSP™ wordt uitgevoerd door de Register Strateeg™. Gebaseerd op een grondige analyse van de interne bedrijfsvoering en externe marktomstandigheden, wordt een strategisch plan ontwikkeld en adequate ondersteuning geboden om die veranderingen in te zetten die leiden tot omzetgroei. De uitkomsten vormen de basis voor uw toekomst, uw ‘morgen’. Niet het zoveelste algemene en theoretische plan wat daarna verstoft of onder de stapel terecht komt, maar to-the-point en praktisch uitvoerbaar. U bepaalt daarna de uitvoering, stap voor stap, met de Register Strateeg™ naast u. De Register Strateeg™ is daarbij niet alleen uiterst betrokken, maar ondersteunt u daar waar u dat nodig acht. Kortom, u beslist. Het is en blijft uiteindelijk uw onderneming, uw toekomst, uw ‘morgen’.

 

Bent u benieuwd wat het SSP™ en de Register Strateeg™ voor u en uw onderneming kunnen betekenen? Bent u bereid om één tot anderhalf uur van uw tijd te investeren in de (door)ontwikkeling, de groei en bloei van uw onderneming? Vraag dan een gesprek met de Register Strateeg™ aan, verhelderend, vrijblijvend en zonder kosten.

 
Bent u benieuwd of de Register Strateeg iets voor u kan betekenen?
+31 (0)6 3755 8144

 
Of stuur een e-mail:

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht