Samenwerking

i4strategy werkt samen met de volgende partners en instellingen:

 

Dienstverlening door WESP Finance

WESP staat achter uw onderneming en naast u als ondernemer. Bovenop de financiële aspecten geven wij ook duidelijk advies op operationele zaken welke juist voor u belangrijk  zijn.

4Synergy - samen zelfstandig ondernemen

4Synergy is een multidisciplinaire netwerkorganisatie van zelfstandige professionals, gericht op consultancy en dienstverlening voor bedrijven en organisaties. Wij werken samen aan een geïntegreerde aanpak binnen verschillende disciplines, door van elkaar te leren en gezamenlijk kennis op te bouwen en deze direct te vertalen naar excellente kwaliteit voor onze klanten. Wij kennen onze klanten persoonlijk en bieden hen effectieve en pragmatische oplossingen.

 

NDI

Het Nationaal Duurzaamheid Instituut is een kennisinstituut op het gebied van duurzaam, maatschappelijk verantwoord en circulair ondernemen.

Het Nationaal Duurzaamheid Instituut verbindt bedrijven en gemeenten met elkaar om in Nederland awareness en kennis over duurzaamheid te delen en duurzaam ondernemen te stimuleren. Het NDI levert een grote bijdrage aan de ontwikkeling van organisaties en het ondernemersklimaat in Nederland.

Aad Weesenaar is verbonden aan de Kennisraad van NDI.