Besparen op software licenties

Uw software licenties onder de loep?

Software licentiebeheer is geen eenvoudige zaak! Er worden honderd duizenden Euro’s uitgegeven aan licenties terwijl het vaak niet duidelijk is of alle licenties ook nodig zijn.

Op de kosten van software kunnen enorme besparingen worden gerealiseerd! i4strategy kan u helpen om deze kosten omlaag te brengen!

Comparex Softcare

i4strategy heeft ook ervaring met de dienst SAM as a Service van de firma Comparex. Middels deze dienst kan een klant van Comparex gebruikmaken van het grote inkoopvoordeel van Comparex en de benodigde software licenties aanschaffen.

Onderdeel van deze dienst is de installatie van Snow, een Software Asset Management (SAM) tool op uw (virtuele) servers en/of werkAfbeeldingsresultaat voor comparex softcarestations. Middels Snow License Manager ontstaat een uitstekend inzicht in de aanwezige software en het gebruik ervan, Snow herkent zeer veel verschillende producten.

Binnen de dienst levert Comparex ook nog uitgebreide ondersteuning en advies over de installed base.  Comparex rekent voor deze dienst een fee per maand. Ik kan u uitstekend helpen met het opstellen van de business case en implementatie.

Softcare Snow Business Case Workspace Werkplek Software

Bent u benieuwd of deze aanpak voor u interessant is?
+31 (0)6 3755 8144

Of stuur een e-mail:

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht