ICT Interim Management

U heeft behoefte aan tijdelijke capaciteit voor uw ICT vraagstukken?

Interim Management, Program Management, Project Management, Business Management

i4strategy kan u helpen dit op interim basis in te vullen!

Interim Management

Of het nu een tijdelijk inspringen, het reorganiseren van een afdeling of een (grote) organisatieverandering betreft, het managen van uw ICT afdeling kan u aan i4strategy overlaten. Met oog voor uw stakeholders en organisatiecultuur en d.m.v. duidelijke communicatie maken we het samen een succes.

Program Management

In nauwe samenwerking met het management uitvoeren van de vaak strategische doelstellingen van uw organisatie waarbij de relatie tussen meerdere projecten en belanghebben wordt gewaarborgd. Goede communicatie en afstemming met het management is essentieel voor succes en om ervoor te zorgen dat er op tijd kan worden bijgestuurd en de bedrijfsdoelstelingen worden behaald.

Business Management / Development

Uw portfolio bevat bepaalde ICT diensten- of productlijnen en u zoekt tijdelijke management ondersteuning hiervoor, dan kan i4strategy u helpen. Hoe ziet de waarde-propositie eruit t.o.v. de markt, zijn er groei-mogelijkheden? Moet de huidige portfolio eens tegen het licht worden gehouden, dan biedt i4strategy de juiste ondersteuning.

Project Management

Voor het managen van veranderingen in uw ICT landschap, biedt i4strategy Project Management ondersteuning. De aanpak bevat elementen van traditionele methodieken (o.a. Prince2) maar is vooral pragmatisch, dus geen lijvige documenten die niemand leest maar wel duidelijkheid over doel, aanpak, riscico’s, mijlpalen en heel goede communicatie naar alle stakeholders.

 
Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op!
+31 (0)6 3755 8144

 
Of stuur een e-mail:

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht