Werkplek outsourcing, upgrade, Hardware-as-a-Service?

Moderne werkplek, up-to-date OS en patches

De moderne werkplek bestaat niet meer uit een desktop, toetsenbord, muis en monitor. Niet alleen hebben tablets een plek veroverd binnen bedrijven, ook het gebruik van smart phones (Bring or Choose Your Own Device (BYOD/CYOD)) voor bedrijfsapplicaties groeit enorm. Technische ontwikkelingen gaan zo snel dat een apparaat al snel verouderd is. Software releases volgen elkaar sneller op dan een aantal jaren terug en stellen nieuwe eisen aan de hardware. Door (te) lang gebruik te blijven maken van oude software (Windows 7, 8, 8.1) is het voor bedrijven bijna onmogelijk om “secure / compliant” te werken en loopt men serieuze risico’s van hacks. Is werkplek outsourcing een overweging of zelf doen maar dan wel met een up-to-date workspace?

Welk merk en type, koop of lease, services, Windows upgrade?

i4strategy kan helpen om uw werkplekbeheer verder te professionaliseren. We hebben veel ervaring met de volgende onderwerpen en kunnen u uitstekend ondersteunen bij het maken van de keuzes en uitvoering.

Middels een uitgebreide business case die volledig is toegesneden op uw situatie, krijgt u uitstekend inzicht in uw huidige werkplek park en de mogelijkheden om e.e.a. te professionaliseren / outsourcen.

Hardware-as-a-Service (HaaS) – Werkplek outsourcing?

Dit is een flexibele manier van dienstverlening voor het gebruik van hardware op uw werkplek. Onafhankelijk of u de hardware zelf koopt of gaat leasen, zit er altijd veel werk aan het managen van een werkplek-omgeving. Wij hebben goede ervaring met dit soort trajecten en kunnen u helpen bij het maken van de keuze.

Werkplek Workspace Business Case Outsourcing Hardware-as-a-Service (HaaS)

Onderdelen die goed zijn uit te besteden

Upgrade Windows Vista/7/8 naar Windows 10 of hoger

Of heeft u iemand nodig die u helpt uw huidige werkplekken te upgraden en te voorzien van de laatste OS en patches?

Werkplek Workspace Business Case Outsourcing Hardware-as-a-Service (HaaS)

 
Kunt u zeer ervaren hulp hierbij gebruiken?
+31 (0)6 3755 8144

 
Of stuur een e-mail:

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht